Tervetuloa ostoksille!

Nettikauppaa ylläpitää Eläinsuojeluyhdistys Tuulispää ja kaikki kaupasta saatava tuotto ohjataan Eläinsuojelukeskus Tuulispään toimintaan. Tuotteita tilatessamme pyrimme ottamaan huomioon niiden ympäristöystävällisyyden ja kaikki tuotteemme ovat tietysti vegaanisia eli eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Nettikaupassa myytäviä sekä muita tuotteita voit ostaa myös vieraillessasi Tuulispäässä. Kiitos tuestasi!

Toimitusehdot

  • Jos et saa tilausvahvistusta tilauksen lähettämisen jälkeen, ole yhteydessä kauppa@tuulispaa.org. Tarkista ensin roskaposti. Lähetämme tuotteet, kun maksu on saapunut tilillemme, muista käyttää oikeaa viitettä. Maksutiedot näet tilausvahvistuksesta.
  • Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada rahat takaisin, mahdollisuus vaihtaa maksettu tuote johonkin muuhun tuotteeseen tai odottaa alkuperäisen tuotteen saapumista.
  • Tuotteet postitetaan pääsääntöisesti kerran viikossa. Päivä ei ole sama joka viikko vaan se vaihtelee postittajan aikataulujen mukaan. Mikäli haluat varmistua postituspäivästä tai sinulla on jotain kysyttävää asiaan liittyen, laita viestiä osoitteeseen kauppa@tuulispaa.org. Tilauksesta tehtävien tuotteiden kohdalla postitusaika saattaa olla pidempi: tällöin asiasta mainitaan tuotteen kuvauksessa. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaan sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian. Aineettomat lahjat toimitetaan sähköpostitse.

  • Toimituskulut 4,50 € / lähetys (sis. alv), aineettomat lahjat 0 €.
  • Toimitukset vain Suomen sisällä. Emme toimita tuotteita tällä hetkellä ulkomaille.
  • Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tai vaihtaa tuotteen, hänen tulee ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme sähköpostitse kauppa@tuulispaa.org. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita alkuperäispakkauksissaan.
  • Jos tilattu tuote on rikki tai vahingoittunut kuljetuksessa, asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta välittömästi osoitteeseen kauppa@tuulispaa.org ja sopia menettelystä.
  • Osa verkkokaupan tuotteista valmistetaan tai niitä räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Näiden tuotteiden kohdalla hintojen muutos voi olla mahdollinen, jolloin otamme aina yhteyttä asiakkaaseen ennen tuotteen toimitusta. Kyseisten tuotteiden tilaukset ovat sitovia ja meillä on oikeus periä asiakkaalta tuotteen koko hinta.
  • Jos ostosta ei ole maksettu 14 vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä, tilaus katsotaan rauenneeksi.

Siirry kauppaan >>