Tervetuloa ostoksille!

Nettikauppaa ylläpitää Eläinsuojeluyhdistys Tuulispää ja kaikki kaupasta saatava tuotto ohjataan Eläinsuojelukeskus Tuulispään toimintaan. Tuotteita tilatessamme pyrimme ottamaan huomioon niiden ympäristöystävällisyyden ja kaikki tuotteemme ovat tietysti vegaanisia eli eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Nettikaupassa myytäviä sekä muita tuotteita voit ostaa myös vieraillessasi Tuulispäässä. Kiitos tuestasi!

Tilaus- ja toimitusehdot

1 Verkkokaupan yhteystiedot

Eläinsuojeluyhdistys Tuulispää
Savikonkulmantie 69
31400 Somero

kauppa@tuulispaa.org

2 Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle postipakettina Postin pakettiautomaattiin tai postiin.  Lähetykset toimitetaan Tuulispäästä postin kuljetettavaksi  lähtökohtaisesti tiistaisin. 

Mikäli haluat varmistua postituspäivästä tai sinulla on jotain kysyttävää asiaan liittyen, laita viestiä osoitteeseen kauppa@tuulispaa.org. 

Tilauksesta tehtävien tuotteiden kohdalla postitusaika saattaa olla pidempi: tällöin asiasta mainitaan tuotteen kuvauksessa. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaan sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian.

Aineettomat lahjat voi ladata heti maksun jälkeen tilauksen vahvistussivulta tai sähköpostiin lähetetystä viestistä. Tarkistathan roskapostikansion, jos et löydä lataussähköpostia.

Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada rahat takaisin, mahdollisuus vaihtaa maksettu tuote johonkin muuhun tuotteeseen tai odottaa alkuperäisen tuotteen saapumista.

Osa verkkokaupan tuotteista valmistetaan tai niitä räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Näiden tuotteiden kohdalla hintojen muutos voi olla mahdollinen, jolloin otamme aina yhteyttä asiakkaaseen ennen tuotteen toimitusta. Kyseisten tuotteiden tilaukset ovat sitovia ja meillä on oikeus periä asiakkaalta tuotteen koko hinta.

3 Toimituskulut

  • Toimituskulut 5,90 € / lähetys (sis. alv), aineettomat lahjat 0 €.
  • Toimitukset vain Suomeen (ei Ahvenanmaalle). Emme toimita tuotteita tällä hetkellä ulkomaille.

4 Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

5 Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tai vaihtaa tuotteen, hänen tulee ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme sähköpostitse kauppa@tuulispaa.org. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita alkuperäispakkauksissaan.

Palautuksen toimituskulut tulevat asiakkaan maksettaviksi. Emme hyvitä alkuperäisen tilauksen toimituskuluja. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Jos tilattu tuote on rikki tai vahingoittunut kuljetuksessa, asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta välittömästi osoitteeseen kauppa@tuulispaa.org ja sopia menettelystä.

6 Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tutustu selosteeseen täällä.

Siirry kauppaan >>